Torpparin Tupa – tunnelmallinen kesäkahvila!


Kahvila viettää talvilomaa. Essi on jo kysynyt kesätöihin, jollei korona aiheuta muutoksia, niin kesäkuussa tapaamme jälleen. 


Torpparin Tupa on tunnelmallinen kesäkahvila Reiposen Tilan yhteydessä. Tarjolla on kahvin lisäksi itseleivottuja leivonnaisia, alkoholittomia juomia ja jäätelöä. Lisäksi Torpparin Tuvassa on kotimuseo, itsepalvelukirjasto sekä kirppis. Perheen pienimmille on tarjolla viihtyisä leikkitila. Myynnissä on myös mm.käsitöitä, jauhoja, hunajaa ja säilykelihaa.           

Aukioloajat:

Avoinna kesä-, heinä- ja elokuussa.  Perjantaina auki 11-20, torstaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 11-18. Katso aukiolojen muutokset yllä olevasta tekstistä.                                                   Meidät löytää myös facebookista Reiposen tila/ Torpparin tupa 

Torpparin Tuvan nimen historia 

Aatami  Niinimäki, s. 18.12.1871, k. 11.7.1942. Vuonna 1900 luvun alussa  Aatami toimi torpparina Savitaipaleen Niinimäen kylän Aution tilan Esan torpalla (nykyinen Reiposen Tila), jonka isäntänä oli Esaias Garbrielinpoika Löyttynen. Aatami osti torpan veljensä Eljaksen kanssa 1915 ja niin  torpasta tuli  itsenäinen  tila ja torppareista tuli talollisia. Eljas myi oman puolikkaan tilasta Aatamille 1928. Tästä historian kirjoituksesta saimme osuvan nimen kahvilaamme.                    

24-paikkaisesta kahvilasta saa

  • Itseleivottuja leivonnaisia
  • Limsaa, mehuja ja lonkeroa
  • Jäätelö
  • Pehmytjääteloä

Tilat vuokrattavissa max. 60 henkilölle.   

Päivitetty 1.3.2021 Anne