Torpparin Tupa – tunnelmallinen kesäkahvila!

KAHVILA AUKI 6-9.8 torstaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 11-18, perjantaina 11-20.

Elokuun lopulla auki VAIN lauantaina ja sunnuntaina 15-16.8, 22-23.8, sekä 29-30.8 klo 11-18.

Perjantaina 7.8 klo 10.00 kahvilassa on yrittäjille ja vapaa-ajanasukkaille tarkoitettu kunnan ja yrittäjien järjestämä aamukahvitilaisuus. Samalla se on myös vapaa-ajanasukkaiden FOORUMIN ENSIMMÄINEN KOKOONTUMINEN. Paikalla kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen, Kristiina Pihlajamäki ja Pasi Toropainen. 

Kahvilassa paikat 18 henkilölle. Käytä tullessasi käsidesiä. Muista myös turvaväli. Älä tule sisälle sairaana. Yski hihaan tai nenäliinaan.


Torpparin Tupa on tunnelmallinen kesäkahvila Reiposen Tilan yhteydessä. Tarjolla on kahvin lisäksi itseleivottuja leivonnaisia, alkoholittomia juomia ja jäätelöä. Lisäksi Torpparin Tuvassa on kotimuseo, itsepalvelukirjasto sekä kirppis. Perheen pienimmille on tarjolla viihtyisä leikkitila. Myynnissä on myös mm.käsitöitä, jauhoja, hunajaa ja säilykelihaa.           

Aukioloajat:

Avoinna kesä-, heinä- ja elokuussa.  Perjantaina auki 11-20, torstaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 11-18. Katso aukiolojen muutokset yllä olevasta tekstistä.                                                   Meidät löytää myös facebookista Reiposen tila/ Torpparin tupa 

Torpparin Tuvan nimen historia 

Aatami  Niinimäki, s. 18.12.1871, k. 11.7.1942. Vuonna 1900 luvun alussa  Aatami toimi torpparina Savitaipaleen Niinimäen kylän Aution tilan Esan torpalla (nykyinen Reiposen Tila), jonka isäntänä oli Esaias Garbrielinpoika Löyttynen. Aatami osti torpan veljensä Eljaksen kanssa 1915 ja niin  torpasta tuli  itsenäinen  tila ja torppareista tuli talollisia. Eljas myi oman puolikkaan tilasta Aatamille 1928. Tästä historian kirjoituksesta saimme osuvan nimen kahvilaamme.                    

24-paikkaisesta kahvilasta saa

  • Itseleivottuja leivonnaisia
  • Limsaa, mehuja ja lonkeroa
  • Jäätelö
  • Pehmytjääteloä

Tilat vuokrattavissa max. 60 henkilölle.