Torpparin Tupa – tunnelmallinen kesäkahvila!

Avautuu 4.6.2020. Avoinna to,la,su 11-18 ja pe 11-20. 

Kahvilaan sisälle saa tulla korkeintaan12 henkilöä. Käytä tullessasi käsidesiä. Muista myös turvaväli. Älä tule, jos oireilet. Yski hihaan tai nenäliinaan. Ulkona on kolme pöytää, joissa voi myös istua.

Torpparin Tupa on tunnelmallinen kesäkahvila Reiposen Tilan yhteydessä. Tarjolla on kahvin lisäksi itseleivottuja leivonnaisia, alkoholittomia juomia ja jäätelöä. Lisäksi Torpparin Tuvassa on kotimuseo, itsepalvelukirjasto sekä kirppis. Perheen pienimmille on tarjolla viihtyisä leikkitila. Myynnissä on myös mm.käsitöitä, jauhoja, hunajaa ja säilykelihaa.           

Aukioloajat:

Avoinna kesä-, heinä- ja elokuussa.  Perjantaina auki 11-20, torstaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 11-18.     Tilauksesta auki muulloinkin.                                            

 Meidät löytää myös facebookista Reiposen tila/ Torpparin tupa 

Torpparin Tuvan nimen historia 

Aatami  Niinimäki, s. 18.12.1871, k. 11.7.1942. Vuonna 1900 luvun alussa, Aatami toimi torpparina Savitaipaleen Niinimäen kylän Aution tilan Esan torpalla (nykyinen Reiposen Tila), jonka isäntänä oli Esaias Garbrielinpoika Löyttynen. Aatami osti torpan veljensä Eljaksen kanssa 1915 ja niin  torppasta tuli  itsenäinen  tila ja torppareista tuli talollisia. Eljas myi oman puolikkaan tilasta Aatamille 1928. Tästä historian kirjoituksesta saimme osuvan nimen kahvilaamme.                    

24-paikkaisesta kahvilasta saa

  • Itseleivottuja leivonnaisia
  • Limsaa, mehuja ja lonkeroa
  • Jäätelöä
  • Pehmytjäätelöä

Torpparin Tupa myös vuokrattavissa juhliin ym.

Tilat vuokrattavissa max. 60 henkilölle.  Korona aikana noudatetaan viranomaisten ohj